Shianni var Arkons andra hund, av samma ras som Sirius. Även designad av myismyname. Enda skillnaden på hundarna är halsbanden. Hon kommer också vara en del av hundarnas legacy och stamtavla.

Biografi:
Shianni flyttade hem till Arkon och Sirius när hon var valp. Redan då var hon väldigt självständig, men sökte sig ofta till Sirius när saker och ting blev lite läskiga. Hon har en nos för äventyr och skulle alltid utforska allt nytt och spännande som kom i hennes väg.

Hon har alltid varit väldigt pratglad och kommunicerar gärna med höga skall och ylanden, både med djur och simmar. Arkon finner det charmigt, men det är lite besvärligt om hon är ute på nattliga, ljudliga äventyr då han försöker sova. Shianni är väldigt fäst vid Sirius, men lite småskygg för honom på samma gång. Vore han bara lite mindre aggressiv, så...
 • Äventyrlig
 • Ljudlig
 • Självständig
Picture
Nu har åldern kommit ikapp även vackra Shianni... Hon är dock en äventyrare in i det sista och låter inte gamla ben och grå päls hindra henne.
Picture
Här vilar Shianni Carver, bredvid sin älskade Sirius.
"Shianni, orädda äventyrare. Sov gott, älskade vän."

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer