Biografi:
Shade köptes in från en granne som ny hund i flocken, då Arkon kände att en hane i hundflocken var nödvändigt för att föra hundarnas linje vidare. Det var även menat som en födelsedagspresent åt Zachorian inför hans tonårsdag. Myismyname har designat även den här vackra varelsen, vilket jag tackar henne för!

Ny i flocken, men otroligt självsäker och lugn. Shade undersöker och lär känna sin nya familj och som enda hanen i flocken går han runt stolt och nöjd. Dock viker han sig väldigt lätt för tjejernas vilja, vilket Cherry tycker är väldigt roligt. Han trivs än så länge och Arkon hoppas att få leva länge nog att se vem av Cheyenne, Liara och Runt som Shade väljer till sin partner.
 • Blyg
 • Geni
 • Ljudlig

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer