Gott nytt år, allihopa!
Önskar lilla familjen Carver
Arkon har blivit befodrad tre gånger nu, till Affärer nivå 4. För pengarna har han köpt ett badkar, en spis, ett handfat, en bättre säng och varsin hundkoja till vovvarna. Han börjar bli vän med en trevlig arbetskamrat, Cherry. Kanske tar han som nyårslöfte att försöka bjuda ut henne?

Snart närmar sig även hans födelsedag. Han blir vuxen. Kanske dags att börja leta efter någon att slå sig till ro med? Sirius och Shianni kommer ruskigt bra överens, då dom bara har varandra att leka med om dagarna. Jag misstänker att det kanske blir valpar här på nyårsdagen...!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer