Han må inte ha långt kvar, han må vara gammal och grå, men Sirius har kämparanda för 10 unga, starka hundar! Duktig vovve, säger jag bara.
 
Såna bilder bara måste delas med. Hela familjen i barnkammaren, med mycket skratt och stoj när tvillingarna försöker lära sig att gå. Zachorian tar sina första staplande steg medan Mika, med sin mammas hjälp, försöker stå upp på egen hand.

I bakgrunden ligger lilla Trevor och sover, med sin lilla docka Henry som vakar över honom. En härlig familjestund för alla simmedlemmarna Carver.
 
Picture
Trevor som barn, kramandes sin bästa vän Henry.
Picture
Lilla Trevor tultar runt i barnkammaren.
Den tredje lilla babyn att födas in i familjen Carver, Trevor! Man ska inte favorisera sina barn och det gör inte heller Arkon och Cherry, men jag misstänker att den här pojken har fått en speciell plats i deras hjärtan. Han var så liten vid födseln, men ändå så stark.

Bredvid sig har han sin docka Henry, en gåva från en avlägsen släkting till Cherry. Återigen fascineras Arkon över dessa dockor och hur lika dom är, medan Cherry tycker att det röda skarpa hjärtat på dockan Henry är helt bedårande.
  • Ivrig
  • Lättimponerad
  • Nolla
 
Som sagt dröjde det inte många dagar förrän lilla Trevor Carver föddes. Arkons och Cherrys tredje barn och andra son. Den lilla sötnosen har redan stulit allas hjärtan (bortsett från sina syskon, enligt dom stjäl han bara uppmärksamhet från dom) och jag längtar tills han blir större.

Nu blir det ännu mer arbete för Arkon och Cherry, men jag tror att dom ser fram emot det. Trots allt, familjen är det viktigaste i båda deras liv.
 
Picture
Lilla Zachorian växte upp till småbarn! Här sitter han och leker med sin docka Mirakel och är så lycklig ett litet barn kan bli.

Han har sin mammas röda hår, men sin pappas gula ögon. Det är bestämt att han ska fortsätta Legacyarvet när han växt upp.

Picture
Här har vi Mika, mycket större och söt som socker. Hon älskar verkligen Snutten, sin lilla docka och leker med den konstant.

Hon är en liten kopia av sin mamma, både till håret och till ögonfärgen.

Men nu börjar verkligen problemen hopa sig. Arkon är så lycklig han bara kan bli, men Cherry är lite orolig. Hon är nämligen gravid igen. Zachorian och Mika kräver så mycket som det är redan nu, för att inte tala om hundarna ute i deras rastgård.

Loppbad, promenader, påfyllnad av matskålar... Blöjbyten, lära att gå, lära att prata, natta, mata... Det är vad livet kommer att handla om från och med nu.
 
Ja, nu när bebisarna kräver så mycket tid och uppmärksamhet från både föräldrarna och mig (som styr det hela) så blev hundarna ett allvarligt problem. Dom har nämligen börjat få den dumma ovanan att springa runt till grannhusen och terrorisera där.

Grannarna klagar, men det värsta är att hundarna stannar där tills dom nästan svälter, alternativt tills dom blir galna av frustrationen över att inte kunna tugga på något. Därför fick alla Arkons pengar från sin befodran till nivå 10 i Affärer gå till att bygga en hundgård som hundarna inte kan lämna.

Suck... att sånt ska behövas...
 
Picture
Jaa... vad ska man säga? Duktiga vovvar?
Det här kom som en rejäl överraskning när Cherry skulle hämta posten och hittade bröllopsgåvorna från släkt och vänner. Egentligen skulle hon bara hämta dockorna åt Mika och Zachorian, men fick några roliga överraskningar.

Eftersom Sirius och Shianni är Houndooms så är dom tekniskt sett Pokémon, inte hundar. Jag antar att man aldrig ska underskatta Pokémon, eller hur?
 
Picture
Den enda bild som togs av söta Mika som barn innan hon skickades iväg på Prydinges högre internatskola. Bara det bästa för henne!
Picture
Småbarnet Mika, vandrandes runt för att utforska stora världen.
_Underbara sovande ängel, bredvid sin gosedocka Snutten. Mika är, tillsammans med sin tvillingbror Zachorian, dom första Carver att födas i Legacyfamiljen. En stor milstolpe för hela släktet, som vi hoppas ska spridas och frodas.

Snutten var en gåva från Cherrys föräldrar, som var överlyckligt stolta över sitt bedårande barnbarn. Arkon tyckte det var intressant hur lik Snutten var gamla Mirakel, Zachorians docka.
  • Vänlig
  • Disciplinerad
  • Slabbig
 
Picture
Zachorian som barn, när han vinner dragkamp mot familjens ena hund Cheyenne. Han älskar verkligen hundar!
Picture
Zachorian som småbarn när han tar sina första steg.
Denna bedårande lilla pojke är, tillsammans med sin tvillingsyster, dom första födda Carver i Legacyfamiljen. På bilden ligger han dagen efter han föddes i sin vagga med sin favoritleksak, Mirakel.

Mirakel var en gåva från Arkons adoptivfamilj, som dom skickade efter att ha fått höra om barnens födelse. Det är en leksaksdocka som Arkon själv hade som ung, vilken han älskade jättemycket och var med om fantastiska äventyr med.
  • Lättsovare
  • God
  • Hundperson
 
Men inte som jag räknat med, riktigt...
Här har vi den ruskigt stolta pappan, Arkon, och hans underbara son Zachorian! Lillgrabben kommer få sin egen profil skriven alldeles strax, tillsammans med...
... sin tvillingsyster Mika! Japp, generation två blev tvillingar passande nog. Äntligen börjar Legacyfamiljen ta lite fart, men nu börjar även den riktiga utmaningen. En baby är jobbig nog, men två stycken? Och fem hundar, varav två blivit gamla?

Snart är det dessutom dags att planera in att hitta partner åt antingen Cheyenne eller Liara. Annars tar hundarnas släkte slut likväl.

    Familjen Carver

    Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

    Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

    Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

    Arkiv

    January 2012
    December 2011

    Kategorier

    All
    Episkt
    Högtider
    Husdjurspresentationer
    Legacyhuset
    Simpresentationer