Picture
Lilla Zachorian växte upp till småbarn! Här sitter han och leker med sin docka Mirakel och är så lycklig ett litet barn kan bli.

Han har sin mammas röda hår, men sin pappas gula ögon. Det är bestämt att han ska fortsätta Legacyarvet när han växt upp.

Picture
Här har vi Mika, mycket större och söt som socker. Hon älskar verkligen Snutten, sin lilla docka och leker med den konstant.

Hon är en liten kopia av sin mamma, både till håret och till ögonfärgen.

Men nu börjar verkligen problemen hopa sig. Arkon är så lycklig han bara kan bli, men Cherry är lite orolig. Hon är nämligen gravid igen. Zachorian och Mika kräver så mycket som det är redan nu, för att inte tala om hundarna ute i deras rastgård.

Loppbad, promenader, påfyllnad av matskålar... Blöjbyten, lära att gå, lära att prata, natta, mata... Det är vad livet kommer att handla om från och med nu.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer