Arkons första hund Sirius Carver, en intressant vovve. En vacker Houndoom, designad av myismyname på The Sims iFokus (hon har samma namn på Exchange). Han är starten på hundarnas Legacy, eller stamtavla om man föredrar det.

Biografi:
Sirius har varit med Arkon sen han var en valp och Arkon precis gått ut skolan. Dom två levde oskiljaktigt sida vid sida under Sirius' första levnadsår, vilket har satt djupa spår. Han är en mycket trogen och trofast hund och är otroligt beskyddande om Arkon och allt som är deras.

Arkon hade funderingar på att lära Sirius att jaga, då Sirius är ruskigt smart och lättlärd. Men tiden räckte inte till när Shianni kom in i bilden. Till en början var Sirius tveksam över att dela sina saker och Arkon med en annan hund, men strax smälte hans hjärta för den lilla tikvalpen och han antog rollen som hennes beskyddare.

Nu för tiden är Sirius och Shianni oftast bästa vänner, men dom kan ofta hamna i bråk på grund av Sirius' aggressiva temperament.
 • Aggressiv
 • Trogen
 • Geni
 • Tränad: Icke-destruktiv
 • Tränad: Lekfull
Picture
Det är alltid tragiskt när husdjur blir gamla... Här ligger gamla Sirius ner och äter ur matskålen. Han har nog inte långt kvar, fruktar Arkon.
Picture
Här vilar Sirius Carver, bredvid sin älskade Shianni.
"Sirius, älskad av alla. Evigt saknad."

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer