Biografi:
Runts namn är engelskt och betyder "minstingen". Det var lite passande, då hon såg lite annorlunda ut jämfört med sina syskon. Tittar man noga på ansiktet är det mycket rundare och kraftigare än hennes syskons, därav namnet. Hon är därför inte en kopia av sina föräldrar, men hennes unikhet älskas av hennes familj. Dock är hon likväl en renrasing andra generations Houndoom.

Trots att hon är en helt underbar hund med en otrolig utforskarlust (vilket syns på bilden, där hon är hos grannarna och busar runt) så kommer hon inte att få föra släkten vidare. Jag vill bevara Houndooms smala ansikten och Dobermannlika uttryck, vilket är varför hon tyvärr väljs bort. Dock är hon ruskigt smart och lättlärd och ett charmtroll överlag.
 • Geni
 • Självständig

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer