Under kvällen har det hänt en hel del kul i familjen! Först, en bild på tonåringen Zachorian, som jag missat att lägga in tidigare. En riktigt stilig, ung kille.
Liara födde sin och Shades kull! Kull och kull, det blev bara en liten valp. Efter mycket om, men och diskuterande i famijlen så fick den lilla tjejen heta Blood. Låt inte namnet luras, det är en otroligt snäll och tillgiven liten tjej. Zachorian är redan dödsförälskad i henne.
En till person nådde tonåren inte långt efter Bloods födsel. Trevor är nu en stor tonåring och konkurerar om kontrollen i hushållet med sin bror Zachorian. Mika är fortfarande på internat och lär inte komma hem förrän hon är äldre.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer