Gratulerar till ett underbart, långt och fulländat liv, Arkon. Du må inte ha fått dom fem barnen du önskade, men dom tre du har är riktiga änglar och hundarna du har är fantastiska. Du kan vara stolt över dina bedrifter.

Men än är det inte dags för pension. Arkon har tre unga barn att sköta och försörja, samt sin fru och sina hundar. Först när Trevor blir tonåring kan Arkon börja tänka på pension. Om han lever tills dess...
Ja må han leva! Zachorian och hans tvillingsyster fyllde också år, samma dag som sin far. Är han inte bedårande?! Denna unga, stiliga pojk hoppas vi kommer föra familjearvet vidare.
Gratulera får man också göra till lilla Mika, som blivit flera storlekar större. Tjejen har dock lite attitydproblem, så hennes föräldrar funderar på om det inte kan vara värt att skicka iväg henne på internatskola och hoppas på att hon skärper till sig.
Lilla Trevor växte upp till att bli en liten kopia av sin far! Brunt hår, gula ögon och min personliga favorit. Det är nästan så att jag vill byta och låta honom föra arvet vidare, men jag har andra planer för killen.

Sist, men inte på långa vägar minst, Sirius...

Denna älskade vovve, sagolika Houndoom och vackra varelse har nu vandrat vidare... Efter sig lämnar en hjärtekrossad partner, tre förkrossade valpar och en djupt sörjande familj.

Arkon kommer aldrig glömma denna fantastiska och trofasta hund, som stått vid hans sida i vått och torrt genom livet. Som fanns där hos honom i fattigdomen, innan Cherry och stöttade honom genom allt. Långt före Cherry och barnen så fanns Sirius, men inte längre...

Den enda trösten är att en dag så vandrar dom sida vid sida igen..

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer