På nyårsdagen 2011 startar jag min Legacyfamilj, som dock gör ett enda litet undantag i reglerna skrivna på den här sidan. Enligt reglerna och instruktionerna för Legacyfamiljer så ska familjen endast börja med en sim. Den här familjen börjar med en sim och två hundar, då ena målet med familjen är att hundarnas ätt också ska hållas vid liv. Lite som en dubbelLegacy.

Arkon Carver heter familjens grundsim. Hans två hundar, egentligen Pokémon, heter Sirius och Shianni. Mer information kommer om dom alla på deras separata presentationer.

Familjen bor på tomten 345 Riverblossom Hills Drive i Riverview och börjar spelet med 1300 simdaler. Inga fusk kommer att användas, med undantag för att fixa allvarliga buggar om dom skulle uppstå.
Picture
Närmast Shianni, Arkon och Sirius i bakgrunden, knappt synlig

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer