Biografi:
Denna loppbitna, busiga lilla byracka är Cheyenne, en av dom tre valparna ur Sirius och Shiannis enda kull. Liksom sina syskon växte hon upp från söt liten valp till fullvuxen, ståtlig, renrasig andra generations Houndoom. Hennes utseende, detsamma som Liaras, är identiska med deras föräldrar.

Cheyenne är ruskigt viktig för fortsättandet av hundarnas Legacy, då det står mellan henne och Liara att föra släkten vidare. Trots att hon är busig som få så är hon väldigt respektfull och tuggar aldrig på annat än sina tuggben. Däremot så är Cheyenne världens energiknippe som aldrig kan sitta stilla länge.
 • Icke-destruktiv
 • Hyperaktiv

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer