Här har vi henne äntligen, hennes egen presentation som ingift och officiell Carver. Arkons stora kärlek, Cherry. Hennes stora dröm är att bli en superstjärna inom Idrott, vilket Arkon ivrigt uppmuntrar.

Biografi:
Cherry har växt upp i Riverview med sin familj och valde att följa i sin familjs fotspår genom att ansöka om jobb i stadens Affärskomplex. Hennes pappa hjälpte henne att få en bra position i företaget och hon kämpade på där, med lite ångest. Var detta verkligen var hon ville?

Om Cherry tittar tillbaka på sitt liv så skulle hon säga att börja arbeta där var det bästa hon någonsin gjort, för genom det jobbet träffade hon sin älskade Arkon. Efter deras bröllop så fick hon modet att sluta på sitt jobb inom Affärer och påbörja sin drömkarriär inom Idrotten, med Arkons stöd och hejarop.

Dock vet jag inte hur mycket jobbandes det blir av den närmaste tiden. Cherry har börjat må illa på morgnarna och känna sig konstig... Kan det vara en liten baby på väg, tro?
 • Neurotisk
 • Överkänslig
 • Älskar naturen
 • Opassande
 • Vegetarian

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer