En mysig liten bröllopsceremoni fick det bli mellan Arkon och Cherry. Det tog inte lång tid innan dom båda kände att dom var menade för varandra. Vittnet var deras arbetskollega Lucky, samt hundarna som stod lite i bakgrunden.

Ett mysigt bröllop vid solnedgången är ett trevligt sätt att börja det nya året på. Det blev ingen smekmånad då pengarna inte räckte till, men det blev en trevlig liten fest med mycket skoj.
Jag upptäckte att jag missat att lägga in en bild! Arkons romantiska frieri till Cherry, mitt i natten under stjärnorna. Cherrys min avslöjar nog svaret, om inte bilden ovanför gjorde det.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer