Här har vi Arkon Carver, grundaren till familjen Carver och starten till Legacyutmaningen. Han är Ungdom nu och ska börja en karriär inom Affärer för att ens ha en ärlig chans att få familjen att överleva.

Biografi:
Arkon växte upp på en bondgård i Appaloosa Plains, efter att hans mamma dött i barnsäng, tillsammans med tre andra föräldralösa barn. Sin pappa kände han aldrig, då han övergav familjen tre månader innan Arkon föddes. Hans styvföräldrar var stränga men snälla och tog väl hand om sina fyra adoptivbarn.

Efter att ha gått ut skolan med dugliga betyg så bestämde sig Arkon för att flytta till sin mammas hemstad Riverview och återta sitt familjenamn Carver. Med sig hade han sina två partners, hundarna Sirius och Shianni. Tillsammans hoppas dom nu på att få ett hem i den öppna staden. Deras tillgångar är små, men deras hopp, drömmar och hjärtan är stora och dom hoppas att det räcker.

Arkon drömmer om att hitta en fru och få många barn, en stor familj att älska. Han hoppas även på valpar mellan Sirius och Shianni, men det lär inte bli möjligt såvida inte Sirius tonar ner sin aggressiva sida en aning.
 • Familjeinriktad
 • Ambitiös
 • Vänlig
 • Karismatisk
 • Djurälskare
Picture
Åldern hinner ikapp alla, tillslut. En gammal, men frisk och glad Arkon lyckades trots oddsen emot sig få den familj han ville ha. Även valparna mellan Sirius och Shianni. Målen uppfylldes och Arkon kommer dö en lycklig man.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer