Och där sätter han in stöten! Way to go, Arkon!

Cherry är inte perfekt, men vem är det? Dessutom har Arkon fem hundPokémon i en liten stuga till hus och klarar knappt av att betala räkningarna. En del kan ju fråga sig vad hon ser i honom.

Pojkvän och flickvän än så, länge, vi får se vad framtiden utvisar.
 
Det här var kanske inte vad Arkon behövde, mitt under den medelålderskris som han nu har gått in i. Shianni fick tre små bedårande tikvalpar tillsammans med Sirius. Båda föräldrarna var jättestolta och Arkon kunde inte låta bli att känna sig lite glad själv, kan jag tro.

Tjejerna döptes till Cheyenne, Liara och Runt. Den sistnämnda för att hon såg så annorlunda ut till huvudformen jämfört med sina syskon. Alla tre är likväl kopior av sina föräldrar. Det här blir mer jobb och mer utgifter för Arkon. Hoppas han är redo för det...

Separata presentationer för valparna kommer när dom blir äldre.
 
Efter sin befodran till nivå 5 i Affärer, samt att han stannade och jobbade över med sina arbetskamrater och fick extra betalt för det, kunde Arkon äntligen bygga upp huset. Nu kan det åtminstone kallas för hus... eller stuga... eller någon slags byggnad.

Det finns dessutom ett separat rum inuti som är badrummet! Någon klättrar uppåt i världen, eller hur, Arkon?
 
Arkon fyllde år alldeles nyligen och är nu en vuxen Sim istället för ungom. Här står han i badrummet i sitt alldeles nya, pyttelilla hus och ser sig själv i spegeln. Där står han, klädd i kostym efter nyligen ha blivit befodrad. Har livet blivit som han hade tänkt sig?

Nej... Han är fortfarande singel, har ett otroligt litet hus med fruktansvärt lite pengar, två hundar som konstant får loppor från alla herrelösa djur i kvarteret och ägnar all sin tid åt att städa. Dock har han börjat bli lite småberömd. mest för sina kontakter. Flera kvinnor arbetar på hans jobb, men Cherry har fortfarande hans intresse.

Gratulerar till ännu en fas i livet, Arkon. Våga ta lite risker! Lär känna Cherry lite bättre, du har inget att förlora.
 
Gott nytt år, allihopa!
Önskar lilla familjen Carver
Arkon har blivit befodrad tre gånger nu, till Affärer nivå 4. För pengarna har han köpt ett badkar, en spis, ett handfat, en bättre säng och varsin hundkoja till vovvarna. Han börjar bli vän med en trevlig arbetskamrat, Cherry. Kanske tar han som nyårslöfte att försöka bjuda ut henne?

Snart närmar sig även hans födelsedag. Han blir vuxen. Kanske dags att börja leta efter någon att slå sig till ro med? Sirius och Shianni kommer ruskigt bra överens, då dom bara har varandra att leka med om dagarna. Jag misstänker att det kanske blir valpar här på nyårsdagen...!
 
Jag hade bara tänkt posta och uppdatera om viktigare händelser, men Sirius och Shianni var så obeskrivligt fina när dom sprang runt och lekte tillsammans att jag kände att jag ville lägga upp det.

Här busar dom båda Dobermannliknande Houndoomhundarna med varandra på den stora tomten dom har att leka på.
 
... vilket inte blev mycket, kan jag säga.

1300 simdaler räcker inte långt, särskilt inte när man dessutom måste spara lite pengar för hundarnas mat. Det räckte till en fyra rutors vägg, säng, kylskåp, toalett, säng, bord, stol, matskålar och leksakslåda till hundarna. Inte direkt ett drömhus, men man kan överleva.

Arkon har nu tagit sitt första jobb inom karriärstegen Affärer, i hopp om att tjäna ihop tillräckligt med pengar för att ha råd med en dusch...
 
Shianni var Arkons andra hund, av samma ras som Sirius. Även designad av myismyname. Enda skillnaden på hundarna är halsbanden. Hon kommer också vara en del av hundarnas legacy och stamtavla.

Biografi:
Shianni flyttade hem till Arkon och Sirius när hon var valp. Redan då var hon väldigt självständig, men sökte sig ofta till Sirius när saker och ting blev lite läskiga. Hon har en nos för äventyr och skulle alltid utforska allt nytt och spännande som kom i hennes väg.

Hon har alltid varit väldigt pratglad och kommunicerar gärna med höga skall och ylanden, både med djur och simmar. Arkon finner det charmigt, men det är lite besvärligt om hon är ute på nattliga, ljudliga äventyr då han försöker sova. Shianni är väldigt fäst vid Sirius, men lite småskygg för honom på samma gång. Vore han bara lite mindre aggressiv, så...
 • Äventyrlig
 • Ljudlig
 • Självständig
Picture
Nu har åldern kommit ikapp även vackra Shianni... Hon är dock en äventyrare in i det sista och låter inte gamla ben och grå päls hindra henne.
Picture
Här vilar Shianni Carver, bredvid sin älskade Sirius.
"Shianni, orädda äventyrare. Sov gott, älskade vän."
 
Arkons första hund Sirius Carver, en intressant vovve. En vacker Houndoom, designad av myismyname på The Sims iFokus (hon har samma namn på Exchange). Han är starten på hundarnas Legacy, eller stamtavla om man föredrar det.

Biografi:
Sirius har varit med Arkon sen han var en valp och Arkon precis gått ut skolan. Dom två levde oskiljaktigt sida vid sida under Sirius' första levnadsår, vilket har satt djupa spår. Han är en mycket trogen och trofast hund och är otroligt beskyddande om Arkon och allt som är deras.

Arkon hade funderingar på att lära Sirius att jaga, då Sirius är ruskigt smart och lättlärd. Men tiden räckte inte till när Shianni kom in i bilden. Till en början var Sirius tveksam över att dela sina saker och Arkon med en annan hund, men strax smälte hans hjärta för den lilla tikvalpen och han antog rollen som hennes beskyddare.

Nu för tiden är Sirius och Shianni oftast bästa vänner, men dom kan ofta hamna i bråk på grund av Sirius' aggressiva temperament.
 • Aggressiv
 • Trogen
 • Geni
 • Tränad: Icke-destruktiv
 • Tränad: Lekfull
Picture
Det är alltid tragiskt när husdjur blir gamla... Här ligger gamla Sirius ner och äter ur matskålen. Han har nog inte långt kvar, fruktar Arkon.
Picture
Här vilar Sirius Carver, bredvid sin älskade Shianni.
"Sirius, älskad av alla. Evigt saknad."
 
Här har vi Arkon Carver, grundaren till familjen Carver och starten till Legacyutmaningen. Han är Ungdom nu och ska börja en karriär inom Affärer för att ens ha en ärlig chans att få familjen att överleva.

Biografi:
Arkon växte upp på en bondgård i Appaloosa Plains, efter att hans mamma dött i barnsäng, tillsammans med tre andra föräldralösa barn. Sin pappa kände han aldrig, då han övergav familjen tre månader innan Arkon föddes. Hans styvföräldrar var stränga men snälla och tog väl hand om sina fyra adoptivbarn.

Efter att ha gått ut skolan med dugliga betyg så bestämde sig Arkon för att flytta till sin mammas hemstad Riverview och återta sitt familjenamn Carver. Med sig hade han sina två partners, hundarna Sirius och Shianni. Tillsammans hoppas dom nu på att få ett hem i den öppna staden. Deras tillgångar är små, men deras hopp, drömmar och hjärtan är stora och dom hoppas att det räcker.

Arkon drömmer om att hitta en fru och få många barn, en stor familj att älska. Han hoppas även på valpar mellan Sirius och Shianni, men det lär inte bli möjligt såvida inte Sirius tonar ner sin aggressiva sida en aning.
 • Familjeinriktad
 • Ambitiös
 • Vänlig
 • Karismatisk
 • Djurälskare
Picture
Åldern hinner ikapp alla, tillslut. En gammal, men frisk och glad Arkon lyckades trots oddsen emot sig få den familj han ville ha. Även valparna mellan Sirius och Shianni. Målen uppfylldes och Arkon kommer dö en lycklig man.

  Familjen Carver

  Grundad av Arkon Carver bor den här familjen i Riverview, generation efter generation. Denna Legacyfamilj följer alla reglerna skrivna på sidan, med ett undantag.

  Arkon började familjen med två hundar, Sirius och Shianni. Dock fortfarande med bara 1300 simdaler till att försörja sig och hundarna med.

  Delmålet med familjen är att hålla hundarnas ätt vid liv och se hur stor stamtavla dom kommer att få innan Legacyfamiljen når till generation 10.

  Arkiv

  January 2012
  December 2011

  Kategorier

  All
  Episkt
  Högtider
  Husdjurspresentationer
  Legacyhuset
  Simpresentationer